Můj 2. blog s kámoškou tady

Prosím hlásky jsem v 6. kole SONC tady

a ještě v 1. kole SONB tady

Vyhodnocení Třídění Sbnek

21. května 2009 v 9:53 |  Něco o blogu
Ahojky, takže jak jste zjistili skončilo třídění sbnek. Zapsalo se vás docela dost. No tady je vyhodnocení.

Zapsali se a zůstávají:

Jull

*HeLu$kA*

WejkaCZe

Vivienne

Phoebe

ArpuššQa

Petr

Evča♥Emma

Baunca

Eliska

Elis-elík-elča

Nicky

Beltrix

°°Crazy..MoOu$€°°

Nausada

Aqua a Riki

StanushkaxD

Petrushka-terushka

Annelise

Adel

lady Alyss

Watcookie

Jayleen

Dajdulinka



Pak mi také přibyli nějáká nová sbnka:

Phoebe(Ája)

RomuýlQa a LenulQa



No, tak vidíte sami, jak to dopadlo.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lady Alyss sbénko Lady Alyss sbénko | Web | 21. května 2009 v 10:06 | Reagovat

Ahojky po delší době obíhám sbénka, tak se hlásím. Jinak se omlouvám, že jsem tu dlouho nebyla, ale nestíhala jsem.

2 LAdy Anne LAdy Anne | Web | 21. května 2009 v 12:45 | Reagovat

ahoj omlouvámse, le sme sb terpv asi tři dny a zrovna sem nemělačas, necháš si mně?

3 baunca tvoje ♥sb♥ baunca tvoje ♥sb♥ | Web | 21. května 2009 v 12:48 | Reagovat

ahojky..no de to..ted sme momentálně nemocná..a nemam nák čas:(:D..zatim pp

4 petr(SB) petr(SB) | Web | 21. května 2009 v 13:15 | Reagovat

mam se dobre
skola porad stejne nuda a moc mi nejde
nic nedelam nudim se
a ty???
čau....

5 WejkaCZe, tvé Sbéčko WejkaCZe, tvé Sbéčko | Web | 21. května 2009 v 14:07 | Reagovat

Jj.. mam se fajn
Škoda, že už je po maturitním týdnu... bylo kino a flinkali jsme se.. zejtra písemka z dějáku. :(
a právě píšu tenhle komentář...
Papííííík! :D

6 vivienne vivienne | Web | 21. května 2009 v 14:30 | Reagovat

ahojík na to s edá odpovědět jednoduše hrůza! to viš je květen a učitelé šíli co ty?

7 Ajjulkaa Ajjulkaa | E-mail | Web | 21. května 2009 v 15:30 | Reagovat

prosím hlasn pro me je to finale tady moc moc moc prosiiim jsem tam jako Ajjulkaa-Tudorovci
http://babusacek1.blog.cz/0905/finale-sons#comment57546424
papa a promin za reklamu

8 JanisQa tvoje lowe sbeenko JanisQa tvoje lowe sbeenko | Web | 21. května 2009 v 16:52 | Reagovat

ahojky!!!
všechno v pohodě.a co ty, jak to de?
obiham...
paa..:)

9 eliška-SB eliška-SB | Web | 21. května 2009 v 16:59 | Reagovat

ja se mam docela dobře škola v poho ale tt tyden nechodim !! jsem nemocna! a tet sedim u komplu !!

10 eliška-SB eliška-SB | Web | 21. května 2009 v 17:00 | Reagovat

a co delas ty ? :)

11 *princessna* *princessna* | Web | 21. května 2009 v 17:00 | Reagovat

nechceš se kuknout na můj blog ???

12 Marusk(Q)a-Avril...SB...:) Marusk(Q)a-Avril...SB...:) | Web | 21. května 2009 v 17:05 | Reagovat

CAW!!!!Obiham SB...:)
Mooooc se omlouvam ze jsem dlooouho nebyla na blogu.
Tak zatim paaa...:)

13 terik.rajdl terik.rajdl | Web | 21. května 2009 v 17:22 | Reagovat

ahoj,dekuju za pochvalu ty mas taky moc krasny blog a spratelit se muzem tak ja si te hodim do SB:)

14 Marusk(Q)a-Avril...SB...:) Marusk(Q)a-Avril...SB...:) | Web | 21. května 2009 v 17:24 | Reagovat

ZACNI SI SHANET , HLASKY ZACALO 1.KOLO SOUTEZE O NEJ FILM!!!!

15 Phoebe(Ája)-tvoje SBénko,které tě má mocka rááádo Phoebe(Ája)-tvoje SBénko,které tě má mocka rááádo | E-mail | Web | 21. května 2009 v 18:24 | Reagovat

tejch je :D

16 Beltrix Beltrix | Web | 21. května 2009 v 18:32 | Reagovat

Jakpak to jde Tobě? Co škola? Už se těšíš na prázky?

17 mishulka mishulka | Web | 21. května 2009 v 20:14 | Reagovat

AHOJIK PODÍVEJTE SE PROSÍM NA MŮJ BLOG!
TY HO MÁŠ MOCINKY KRÁSŇOUČKÝ!!
A TAKY PRO MĚ MŮŽETE HLÁSNOUT NA
http://demandd.blog.cz/0905/1-kolo-best-blog-year-2009#
JSEM TAM JAKO -*mIsHuLk@*- DĚKUJI MÍŠA

18 S-abu-len-ka S-abu-len-ka | E-mail | Web | 22. května 2009 v 13:11 | Reagovat

ahojik sorry že sem tu bwely alel nebyl čas tak pp obíííííííííhám

19 Evča♥Emma→tvé SB Evča♥Emma→tvé SB | Web | 22. května 2009 v 17:48 | Reagovat

Ahojky sbénko! Jak se máš? Obíhám svoje zlatíčka <3 Tak zatím papa =o*

20 Phoebe(Ája)-tvoje SBénko,které tě má mocka rááádo Phoebe(Ája)-tvoje SBénko,které tě má mocka rááádo | E-mail | Web | 22. května 2009 v 17:50 | Reagovat

Awoj SBénko u mě na blogu proběhlo třídění SBének tak se jukni jak si dopadla  :-)

21 petr(SB) petr(SB) | Web | 23. května 2009 v 7:11 | Reagovat

mas u me diplom za blesovku3 tak si ho vyzvedni čau

22 BSB BSB | Web | 23. května 2009 v 11:56 | Reagovat

ahojik mas u me diplomek:-)

23 petr (SB) petr (SB) | Web | 23. května 2009 v 17:59 | Reagovat

╬♥═╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬
╬═♥╬
╬♥═╬♥
žebřík kterým dolezeš za svíma jediníma SBé pošli toto všem svím SBé aby věděli že jsou pro tebe hodně duležitý!!!

24 *HeLu$kA* Your Love Aff♥♥ *HeLu$kA* Your Love Aff♥♥ | Web | 23. května 2009 v 18:10 | Reagovat

Obíhám,tak jsem nečekaně tady :D

25 petr(SB) petr(SB) | Web | 23. května 2009 v 19:58 | Reagovat
26 petr(SB) petr(SB) | Web | 23. května 2009 v 20:00 | Reagovat

sory to je na mem blogu třídeni SB to sem aní nehtel napsat
tohle sem chtel napsat
čau jak je???
si rada ze se vikend???
obiham SB

27 Phoebe(Ája)-tvoje SBénko,které tě má mocka rááádo Phoebe(Ája)-tvoje SBénko,které tě má mocka rááádo | E-mail | Web | 23. května 2009 v 20:01 | Reagovat

Ahojky SBénko jakpak se máš?

28 *HeLu$kA* Your Love Aff♥♥ *HeLu$kA* Your Love Aff♥♥ | Web | 24. května 2009 v 12:09 | Reagovat

Obíhám,tak jsem tady :DJinak jak se máš???U mě celkem pohoda,samozdřejmě když je víkend :D

29 petr(SB) petr(SB) | Web | 24. května 2009 v 15:42 | Reagovat

ČAU MAM NA BLOGU VYHODNOCENÍ *SB* TAK SE PODIV JAK DOPADLAS ČAU

30 StanushkaxD StanushkaxD | Web | 24. května 2009 v 18:09 | Reagovat

awoj obiham..a na blogu je dulezity oznam

31 mishulka mishulka | Web | 25. května 2009 v 15:09 | Reagovat

jj spřátelim ale diplomek az zitra

32 JanisQa tvoje lowe SBeenko JanisQa tvoje lowe SBeenko | Web | 25. května 2009 v 15:22 | Reagovat

ahojky!
umě je zatim všechno v pohodě,
a co u tebe?
co škola?
jak se vede?
obiham sbeenka...
paa..:)

33 Marusk(Q)a-Avril...SB...:) Marusk(Q)a-Avril...SB...:) | Web | 25. května 2009 v 15:37 | Reagovat

CAW!!!!Obiham swoje looowe sb...:)
Mooocinky se omlouvam ze jsem taak dlouho nebyla na blogu...byla sem nemocna...
Jak se mas?
Ja se mam celkem good, byl prece wiiikend...:)
Tak zatim paaa...:)

34 La[d]y*aNne^^ La[d]y*aNne^^ | Web | 25. května 2009 v 15:49 | Reagovat

Ok díky

35 petr(SB) petr(SB) | Web | 25. května 2009 v 16:12 | Reagovat

takyse mam dobře a škola jakš takš

36 petr(SB) petr(SB) | Web | 25. května 2009 v 16:52 | Reagovat

čau mam na blogu nejake vtipy tak se podiv
čau

37 denda a tinka denda a tinka | Web | 25. května 2009 v 19:35 | Reagovat

AHOJKY
nechceš se spřátelit pokud jo ozvi se plííísky na bloga
pp

38 mishulka mishulka | Web | 25. května 2009 v 21:08 | Reagovat

ahojik přihlaš se do BONB na mojem bločku !! děkuji a řekni to dalším!! jinak obíhám tve věrné SB

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama